Nieuwe winkel De Bakermat in Haarle  

HAARLE – Sinds afgelopen zaterdag 2 september 2017 is Haarle weer een winkel rijker.

Wethouder Anja van den Dolder had de eer om samen met eigenaar Willem Kemperman de officiële openingshandeling te verrichten van De Bakermat. Dit is een winkel met gereedschap, verf en klusbenodigdheden. Het is ook nog veel meer: er zit een maatschappelijk doel achter. Het personeel bestaat namelijk uit mensen met een beperking die onder begeleiding van Aveleijn diverse klussen zullen doen. Het opzetten van dit project was zeker niet eenvoudig. Initiatiefnemer Willem Kemperman had namelijk diverse tegenslagen om nu tot dit uiteindelijke resultaat te komen. Begin dit jaar viel alles op zijn plek, zowel qua financiering als organisatorisch. De vestiging in de voormalige textielfabriek zorgt voor voldoende ruimte voor al deze activiteiten. Zo is een deel in gebruik als werkplaats waar de cliënten diverse productieklussen uit kunnen gaan voeren.

Kom langs
De Bakermat is gevestigd aan de A.T.L. Hasselbachweg 24 in Haarle.

Foto: Reike Podt.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Checkbox GDPR is verplicht

*

Ik ga akkoord

0